Mijn verhaal

“Challenges of life become your greatest strengths”

M’n leven gevuld met avonturen en uitdagingen. Als kleine meid, spontaan en zoekend waar m’n grenzen liggen. Deze grens letterlijk opgezocht om een jaar in Portugal te zijn. Reflectie wie ben ik en waar sta ik in mijn leven. Op mijn favoriete berg een eigen plekje creëren van natuurlijke elementen zoals stenen, hout en gras. Tijdloze momenten op zoek naar verbinding en authenticiteit. Een reis zonder grenzen …

De reis van ruim 30 jaar in het bedrijfsleven gezamenlijk met m’n levenservaringen die flink aan mijn comfortzone trekken, zag ik als iets wat er gewoon bij hoorde. Niet zeuren en doorgaan. Hm, of is het toch een signaal dat telkens op een andere manier zichtbaar wordt?

Het jaar 2009, het kantelpunt in mijn leven. De liefde van mijn leven komt te overlijden. Wie ben ik en waar ga ik heen? Dat heeft me wel wat jaren gekost. Veel geleerd door op onderzoek te gaan. Daar komt de berg in Portugal om de hoek kijken. Even tijd voor mijzelf om de vrijheid te ervaren. Vrijheid in mijn keuzes, dat dit mag. Wow, dit geeft helderheid!

Helderheid dat m’n hoofdstuk in de wereld van de ‘cijfers’ is voltooid, op zoek naar de verbinding body & soul. De deuren genaamd Vitaliteit, StoryTelling en Mindset kunnen worden geopend. Als Well-Being mentor de verbinding zoeken naar je authentieke stem gevormd door je levensverhaal. Know-Thy-Selfie 💚

Ben je klaar om jouw unieke verhaal te delen met de wereld? Kies de deur die bij je past en meld je aan!

Zoals je bent

Ik geloof dat door jezelf te durven zijn je natuurlijke uitstraling doet versterken. Je innerlijke harmonie is de basis van sprankelende energie die hierdoor vrijkomt. Misschien herken je dit wel, je doet wat je leuk vindt en je voelt de energie vrijkomen. Verbinding van je levenslessen, oftewel je skills, getransformeerd in jouw verhaal. Krachtig en authentiek, zoals je bent.

Nieuwsgierig hoe dit werkt? Druk op de “Free Gift” button voor het maken van een afspraak.

“To give yourself freedom is accepting your true self”

Meer over Lisette

Missie & Visie

Missie

Het is mijn passie om entrepreneurs te motiveren om hun verhaal helder te krijgen. Dit verhaal is geschreven vanuit passie waardoor ingredienten als Talent en Skills zichtbaar worden. Met als resultaat dat je toekomstige bestemming klaarstaat om nu gecreëerd te worden.

Visie

Ik ben ervan overtuigd dat authenticiteit een 100% match is met je eigen levensverhaal als deze aansluit bij de keuzes die gemaakt zijn vanuit passie. Een persoonlijke belofte met een krachtig en effectief resultaat van een groei-mindset om je kwaliteiten en vaardigheden optimaal te ontwikkelen.

Quality Time

Genieten van de natuur samen met mijn hond Wolf 💚

Honden zijn meesters in het lezen van houding, gedrag en emoties. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet. Wolf speelse gedrag zorgt ervoor dat het kleine meisje in mij wordt getriggert. Hij is mijn spiegel die laat zien waar ik sta en waar m’n kwaliteiten liggen.

Wolf

Met trots verbonden aan

Younique Move Week

Kom in beweging en creëer met een juiste mindset, visie en plezier een toekomstbestendig plan voor jouw leven. Time to M.O.V.E.!

De Hormoonfactor

Een gezonde leefstijl dat bij jou past. Een juiste hormoonbalans in het lichaam creëert helderheid in je huidige leefstijl, met een voedingspatroon die klopt.

De Hormoonfactor

Amy Carrier’s Classroom

Amy Carrier’s Classroom is a Facebook group where students can receive interactive support, resources, videos, and mini-lessons on general entrepreneurship and career-building from Amy and other business-savvy members.

As a mentor, I give ones a week a Facebook-Live to teach my expertise. Amy Carrier's Classroom

This post is also available in: Engels