Vitaliteit Pure Energie

Vitaliteit is een pure vorm van energie die door je aderen heen stroomt. Je voelt je blij en krachtig. De juiste hormoonbalans maakt zich zichtbaar door het hebben van een sterk immuunsysteem. Je bent bewust wat je eet en geeft aandacht aan jezelf. Met als gevolg dat je weet wat je wilt, je visie is helder.

Dit gebeurt er als je eigen levensverhaal aansluit bij de persoon die je in de spiegel aankijkt. De spiegel geeft aan wat je nu uitstraalt. Maar wat als het beeld dat je ziet iets mist? Je vitaal voelen betekent elke dag werken aan je gezondheid. Dit gebeurt door te kijken naar je voedingspatroon. Is het alleen voeding? Nee, absoluut niet. Een stuk mindset hoort hier zeker bij. Word je bewust wat je doet, creëer een groei-mindset om je kwaliteiten en vaardigheden optimaal te ontwikkelen.

Hoe vitaal voel jij je?

Present | Uniek | Rol | Energie

Bewustwording dat alles in het leven gebeurt met een reden, geeft je keuze voor acceptatie.

#vitaliteit #energie #hormoonbalans #knowthyselfie

Present

Present zijn helpt je te focussen waar je nu staat.

Uniek

Uniek voelen doe je door het uiten van je Passie.

Rol

Durf de hoofdrol zichtbaar in je eigen leven te spelen.

Energie

Energie voelen is het resultaat van een gezonde hormoonbalans.

Wat kan ik als Hormoonfactor trainer voor je betekenen?

Hoe is jouw balans als je kijkt naar je voeding? Welke rol speelt ontspanning en beweging in jouw leven? Als je aan vitaliteit denkt, welk cijfer geef je jezelf? Lichamelijke klachten zoals regelmatig moe zijn of last van je darmen hebben zijn goed te behandelen. Door afgestemd advies en ondersteuning gaan we de eerste stappen zetten om de disbalans die je nu ervaart te transformeren naar een juiste hormoonbalans.

Fase 1: We starten door het invullen van het digitale anamnese formulier. Een vragenlijst als voorbereiding op ons eerste gesprek.

Fase 2: Ons 1e gesprek van 1,5 uur waar de focus ligt op je toegestuurde informatie. We stellen je 1e behandelplan samen. Het bijhouden van een voedingsdagboek is hierbij een onderdeel. Hieruit volgt een voedingsadvies op maat.

Fase 3: Ons 2e gesprek is een evaluatie over wat er goed gaat en waar mogelijk steun nodig is. 

Wellbeing-Vitaliteit Hormoonbalans Begeleidingsprogramma € 180,-

Anamnese, 2 (online) mentor coaching (90 min + 45 min), inclusief voedings- en bewegingsadvies op maat + praktisch stappenplan

This post is also available in: Engels