Wat is StoryTelling

StoryTelling wordt in Nederland al vele jaren ingezet als corporate story. Inmiddels zijn StoryTelling en verhalen erkend als een krachtig instrument. Als gevolg dat ze inzetbaar zijn in je persoonlijke verhaal én in je businessverhaal.

Wist je dat lichaamstaal niet liegt als je je verhaal krachtig wilt overbrengen. Doordat de signalen precies het tegenovergestelde weergeven.

Het vergt innerlijke rust om je persoonlijk verhaal krachtig en helder te kunnen verwoorden. Maar wat bedoel ik hier precies mee? Lisette’s huis met de 3 deuren zijn natuurlijk met elkaar verbonden. Vitaliteit, Mindset en StoryTelling. Vitaal voelen geeft aan dat je plezier hebt in de dingen die je doet. De mindset bepaalt hoe je naar jezelf, je vaardigheiden en je kwaliteiten kijkt.

Je hebt gekozen voor de deur StoryTelling. Dat wil zeggen dat je weet wie je bent en waar je goed in bent. Authentiek zijn is niets nieuws voor je. Geweldig! Maar wat is nu je volgende stap?

Het delen van je verhaal om te vertellen wat je raakt, waar je gepassioneerd over bent. Op zo’n manier dat de ander geinspireerd naar je luistert. Dan is StoryTelling het juiste instrument om in te zetten. Leer de sprekerstechnieken zo in te zetten zodat het vertellen van je verhaal een feest is. Of het nu voor een pitch is of voor een presentatie, je bent altijd voorbereid op het geven van een helder en krachtig verhaal. Jouw verhaal!

Kortom, ik ben nieuwsgierig wat jouw verhaal is.

Ik heet je van Harte welkom!

Taal | Authentiek | Leider | Krachtig

Oude patronen als diepe wortels verankert veranderen door het maken van andere keuzes.

#storytelling #presentatie #verhaal

Taal

Taal is de bron van je verhaal.

Authentiek

Wees gewoon jezelf.

Leider

Moed begint bij jezelf.

Krachtig

Passie geeft je energie.

TEDx Speaker Coach

Vol passie je verhaal helder & transparant kunnen vertellen. De TEDx-style techniek neemt de structuur voor z’n rekening, wat rust geeft in je performance. Je content is opbouwend, je stemgebruik tezamen met je lichaamstaal sluiten aan bij je gesproken woorden. Als resultaat dat je verhaal staat als een huis inclusief de verbinding met je publiek:

Jouw brug is gebouwd!

Een voorbeeld van zo’n brug is wandelen. Bij elke beweging, elke stap die je zet maakt je lichaam het gelukshormoon Endorfine aan. Ontspannen wandelend met de focus hoe je de sprekerstechniek kunt inzetten. Het wordt duidelijk waar de essentie van je verhaal ligt. Je verhaal dat aansluit bij wie je bent en wat je kwaliteiten zijn.

Wandelend met een gevoel van vrijheid dat krachtig in je verhaal naar voren komt!

Authentiek zijn is het mooiste cadeau dat je met de ander kunt delen.

Leef je droom!

Bewustwording van je valkuilen, je gewoontes, geeft je de vrijheid om los te laten wat je dagelijks in de grip houdt. Wil je de regie (terug)pakken van je eigen leven, de vrijheid voelen om juist die andere keuze te maken waar je al jaren van droomt. De transformatie van valkuil naar een nieuwe kans, klaar om passievol uitgepakt te worden: Je authentieke Verhaal!

💚 Free Gift 💚

Gun jezelf dit cadeau en druk op de ‘Free Gift’. Ervaar na 30 min waar je nu staat en welke stap je kunt gaan zetten. Je 1e stap van droom naar werkelijkheid!

De eerste stap zetten is de uitdaging die leidt naar nieuwe inzichten en mogelijkheden.

“Ik heb de positieve boost van ‘Tedify your story’ voor mijn bedrijf ervaren. Voor mijn gevoel hadden Lisette en ik ‘gewoon’ een leuk gesprek. Pas toen ik aan de slag ging met de StoryTelling-opdracht ontdekte ik dat Lisette gaandeweg het gesprek een structuur had aangebracht waardoor mijn persoonlijke verhaal eigenlijk al panklaar èn heel krachtig was. Dat had ik nooit kunnen bedenken zonder de hulp van Lisette.”

Annelies DeinumE-mail Coaching

Door de TEDx online sessie met Lisette ben ik mij veel meer bewust geworden van mijn eigen levensverhaal. De onderzoekende vragen die Lisette stelt gaven mij inzicht in de stappen die ik in mijn leven hebt gezet en die geleid hebben tot waar ik nu sta. Ik ben Lisette dankbaar voor de reis die we samen door mijn leven hebben gemaakt. Daardoor zal ik mijn story als ondernemer op een meer aansprekende manier kunnen overbrengen.

Jolinda van der MeijMantelzorg aan Huis

Samen werken met Lisette gaat om de essentie in beelden, woorden, indrukken, (keuze)momenten.

Na de essentie volgt de rest vanzelf: het doen. Zeer leerzaam.

Antoine WegmanLinkedIn profiel Antoine

“Wat ik van Lisette kan zeggen is dat zij een ongelooflijk goede luisteraar is. Ze geeft je de ruimte om je verhaal te doen waardoor eigen inzichten alleen maar nog meer helder worden. Daarnaast geeft ze je net dat beetje extra mee waardoor je je eigen rookgordijn (lees beschermingslaag) opzij durft te schuiven en je weer net meer verbinding met jezelf voelt. Dat is wat ik met deze lieve schat heb ervaren. Ik ben haar enorm dankbaar voor de helderheid die ik steeds meer krijg in mijn eigen levensverhaal. Dank je wel lieve Lisette!”

Brigitte RijmersHeft in eigen handen

Wellbeing-StoryTelling Pitch-Je-Verhaal programma € 499

Een 6-weeks programma, 6 (online) mentor coaching à 1 uur, inclusief begeleiding en praktisch stappenplan