Mindset gevoed vanuit verleden

Je spiegelbeeld is de reflectie van je ziel

Je mindset bepaalt hoe je naar jezelf, je vaardigheden en je kwaliteiten kijkt. Het verhaal dat je nu aan jezelf vertelt geeft een goed beeld hoe je op dit moment je kwaliteiten inzet. Sta je open om jezelf te blijven ontwikkelen of zorg je perfectionisme ervoor dat je stilstaat.

Je persoonlijke verhaal is authentiek als deze ongefilterd de verbinding maakt met de ontvanger. Een mooie synergie van energie en emotie vrijuit stromend uit jouw verhaal.

Know-Thy-Selfie: Maak eens een overdrachtelijke Selfie. Zoom in en kijk kritisch naar jezelf. Wat zie je dan? Ben je authentiek of misschien de persoon inclusief de filters om authentiek over te komen? Een echt mindset-dingetje waarbij de filters je aangeleerde patronen zijn.

Zie vitaliteit en mindset als je basis ingredienten voor een voedzame maaltijd waar je energie en plezier van krijgt. De elementen die ervoor zorgen dat je kunt zijn wie je wilt zijn, zonder filters.

Hoe ziet jouw voedzame maaltijd eruit?

Match | Ingredient | Natuur | Doel

De schat van het ontwaken is het bewust’zijn’ van je talenten.

#mindset #knowthyselfie #vitaliteit #authenticiteit

Match

Innerlijke kracht wordt zichtbaar door passie.

Ingredient

Voedzame ingredienten geven vitaliteit.

Natuur

De natuur is de brug naar je verhaal.

Doel

Je verhaal is de reflectie van je dromen.

Mindset gevoed vanuit het heden

Durf jezelf te zijn is een keuze

Bewustwording van je huidige mindset geeft je duidelijkheid in je gewoontes. Een gewoonte is dus een herhaling van onbewuste gedachten, gedragingen en emoties. Met als gevolg dat je lichaam nu weet hoe het beter moet dan je verstand.

Dus hoe word jij wakker in de ochtend? Ligt je focus direct op je problemen uit het verleden? Je herinneringen zijn bepaalde tijden en plaatsen verbonden met mensen en dingen, als een verslag uit het verleden. Elk van deze herinneringen hebben een emotie, een samenvatting van ervaringen uit het verleden. Als voorbeeld je wordt wakker en herinnert een probleem. Je voelt je ineens onrustig of verdrietig. Dus hoe je denkt en voelt, creëert je staat van zijn. Je dag begint vanuit het verleden.

Daarmee is een gewoonte gecreëerd. Het vertrouwde verleden zal vroeg of laat de voorspelbare toekomst zijn. Als je gelooft dat je gedachten iets met je bestemming te maken heeft of je gevoelens het middel van denken zijn geworden, zul je voor het grootste deel hetzelfde leven blijven creëren. Wil je dit of is het tijd voor verandering?

Durf jezelf te zijn is een proces van bewustwording en doorbreken van gewoontes die je niet meer ondersteunen. Durf jezelf te zijn door het maken van nieuwe keuzes. Nieuwe gewoontes creëren die je wel ondersteunen. Jezelf zijn zonder filters, authentiek.

Wil je vol energie en doelgericht je dag beginnen? Door elke dag keuzes te maken die je blij maken en je stimuleren? Dan is dit programma iets voor jou!

Durf jezelf te zijn! Waarom? Omdat er van jou maar 1 persoon is, wat je dus uniek maakt. “Know-Thy-Selfie” Kijk naar jezelf in de spiegel en zeg hardop: Zo hé, jij bent leuk!

Ik zie je graag!

Wellbeing-Mindset Durf-Jezelf-Te-Zijn programma € 399,-

Een 3-maanden programma, 3 (online) mentor coaching à 1 uur, inclusief begeleiding en praktisch stappenplan

This post is also available in: Engels