HOE MINDFUL PLAN JIJ?

  • Dat je gelooft dat gedachten iets te maken hebben met het creëren van je toekomst?
  • Dat je gelooft dat gevoelens de manier van denken is geworden door de definitie van je emoties?
  • Dat je leeft in het VERLEDEN 😒

Als jij op deze vragen “ja” kan antwoorden, dan is mijn programma perfect voor je!

Ik leer je de stap te zetten om van een staat van pijn en lijden naar een staat van vreugde en inspiratie te gaan. Met als gevolg een innerlijke balans te ontwikkelen die je stemming, temperament en persoonlijkheidskenmerken ondersteunen. Krijg de controle terug over je mind door het maken van een bewuste planning.

De beste manier om je TOEKOMST te voorspellen is om deze zelf te CREËREN. Niet vanuit het bekende, maar vanuit het onbekende!

PLAN JE DOELEN  MET HET ONTWERPEN VAN JE VISIONBOARD!

Deze training is verdeeld over 3 aparte sessies. Je leert:

🌏 Helderheid te krijgen in de 7-gebieden m.b.t. je toekomstige doelen

🌏 Mindset spel die je helpt bij het opzetten van je doelen

🌏 Richtlijnen voor het maken van een krachtige VisionBoard Presentatie

Hoe gefocust ben je als het gaat om je toekomstige doelen? Bekijk dan mijn gratis online training!

“Ik heb de positieve boost van ‘Tedify your story’ voor mijn bedrijf ervaren. Voor mijn gevoel hadden Lisette en ik ‘gewoon’ een leuk gesprek. Pas toen ik aan de slag ging met de StoryTelling-opdracht ontdekte ik dat Lisette gaandeweg het gesprek een structuur had aangebracht waardoor mijn persoonlijke verhaal eigenlijk al panklaar èn heel krachtig was. Dat had ik nooit kunnen bedenken zonder de hulp van Lisette.”

Annelies DeinumE-mail Coaching

Door de TEDx online sessie met Lisette ben ik mij veel meer bewust geworden van mijn eigen levensverhaal. De onderzoekende vragen die Lisette stelt gaven mij inzicht in de stappen die ik in mijn leven hebt gezet en die geleid hebben tot waar ik nu sta. Ik ben Lisette dankbaar voor de reis die we samen door mijn leven hebben gemaakt. Daardoor zal ik mijn story als ondernemer op een meer aansprekende manier kunnen overbrengen.

Jolinda van der MeijMantelzorg aan Huis

Samen werken met Lisette gaat om de essentie in beelden, woorden, indrukken, (keuze)momenten.

Na de essentie volgt de rest vanzelf: het doen. Zeer leerzaam.

Antoine WegmanLinkedIn profiel Antoine

“Wat ik van Lisette kan zeggen is dat zij een ongelooflijk goede luisteraar is. Ze geeft je de ruimte om je verhaal te doen waardoor eigen inzichten alleen maar nog meer helder worden. Daarnaast geeft ze je net dat beetje extra mee waardoor je je eigen rookgordijn (lees beschermingslaag) opzij durft te schuiven en je weer net meer verbinding met jezelf voelt. Dat is wat ik met deze lieve schat heb ervaren. Ik ben haar enorm dankbaar voor de helderheid die ik steeds meer krijg in mijn eigen levensverhaal. Dank je wel lieve Lisette!”

Brigitte RijmersHeft in eigen handen

This post is also available in: Engels