LIVE MINDFUL DAILY

Is mijn training LIVE MINDFUL DAILY iets voor jou?

 • Ben jij zoekende naar een gebalanceerde leefstijl?
 • Heb jij moeite bij het maken van je dagelijkse keuzes?
 • Verleen jij een dienst als coach, trainer of een andere expert in jouw vakgebied?
 • Heb jij behoefte aan bewustwording van je innerlijke kwaliteiten die je mentaal stretchen en helpen in je persoonlijke groei?
 • Wil jij elke morgen vitaal en vol zelfvertrouwen je dag starten? En dat jouw bewust gemaakte keuzes je dagelijkse basis vormen?

Als jij op deze vragen “ja” kan antwoorden, dan is mijn GRATIS 30 minuten online training perfect voor je!

Ik leer je zien wat het verschil is tussen bewust en onbewust gedrag. En ook wat voor jou de te nemen stappen zijn om deze balans te herstellen zodat je vol energie je dag start én je bewust bent van je keuzes om je vitaal en happy te voelen!

LIVE-MINDFUL-DAILY CHECK

  Geef jezelf een cijfer tussen 1 en 10:

  • Ben jij zoekende naar een gebalanceerde leefstijl?

  • Heb jij behoefte aan bewustwording van je innerlijke kwaliteiten die je mentaal stretchen en helpen in je persoonlijke groei?

  • Wil jij elke morgen vitaal en vol zelfvertrouwen je dag starten? En dat jouw bewust gemaakte keuzes je dagelijkse basis vormen?

  Ja, ik ontvang graag nieuws, informatie en aanbiedingen van Caleidoscoop Coaching per mail.
  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  “Ik heb de positieve boost van ‘Tedify your story’ voor mijn bedrijf ervaren. Voor mijn gevoel hadden Lisette en ik ‘gewoon’ een leuk gesprek. Pas toen ik aan de slag ging met de StoryTelling-opdracht ontdekte ik dat Lisette gaandeweg het gesprek een structuur had aangebracht waardoor mijn persoonlijke verhaal eigenlijk al panklaar èn heel krachtig was. Dat had ik nooit kunnen bedenken zonder de hulp van Lisette.”

  Annelies DeinumE-mail Coaching

  Door de TEDx online sessie met Lisette ben ik mij veel meer bewust geworden van mijn eigen levensverhaal. De onderzoekende vragen die Lisette stelt gaven mij inzicht in de stappen die ik in mijn leven hebt gezet en die geleid hebben tot waar ik nu sta. Ik ben Lisette dankbaar voor de reis die we samen door mijn leven hebben gemaakt. Daardoor zal ik mijn story als ondernemer op een meer aansprekende manier kunnen overbrengen.

  Jolinda van der MeijMantelzorg aan Huis

  Samen werken met Lisette gaat om de essentie in beelden, woorden, indrukken, (keuze)momenten.

  Na de essentie volgt de rest vanzelf: het doen. Zeer leerzaam.

  Antoine WegmanLinkedIn profiel Antoine

  “Wat ik van Lisette kan zeggen is dat zij een ongelooflijk goede luisteraar is. Ze geeft je de ruimte om je verhaal te doen waardoor eigen inzichten alleen maar nog meer helder worden. Daarnaast geeft ze je net dat beetje extra mee waardoor je je eigen rookgordijn (lees beschermingslaag) opzij durft te schuiven en je weer net meer verbinding met jezelf voelt. Dat is wat ik met deze lieve schat heb ervaren. Ik ben haar enorm dankbaar voor de helderheid die ik steeds meer krijg in mijn eigen levensverhaal. Dank je wel lieve Lisette!”

  Brigitte RijmersHeft in eigen handen