Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lifestyle-Story

17 juli 2018|09:30 - 12:30

- € 69
Lifestyle Story

Workshop Lifestyle-Story juni 2018

Op de schitterende locatie ‘t Struweel wordt de workshop ‘Lifestyle-Story’ gehouden. Wat houd ‘Lifestyle-Story’ precies in? Lifestyle-Story is een manier van leven met als leidraad de (inner)balans. Hoe voed jij je verhaal waarmee je naar buiten treedt? Met deze workshop gaan we aan de slag met je eigen verhaal door het creëren van een gerecht wat bij jou past. Hoe kijk jij tegen de ingrediënten aan, wat voor gevoel roept dit bij je op.

Doel van deze workshop is om de juiste verbinding te creëren tussen jouw verhaal én je voeding!

Registreer nu om je plek te reserveren!

Programma

Blok 1:

  • Introductie onder het genot van een heerlijk & gezonde smoothie!
  • Puzzeltocht door de natuur met een specifieke opdracht! De verbinding zoeken met de elementen van de natuur en jezelf.
  • 1e stap naar je eigen verhaal & je voedingspatroon: We gaan de diepte in met je favoriete ingrediënt! Waarom? Om helderheid te krijgen in je keuzes en patronen.

Blok 2:

  • Workshop bereiding van je favoriete ingrediënt op papier. Hoe kun je dit vertalen naar je eigen verhaal. Handvaten uitgereikt krijgen die je de mogelijkheid biedt om vanuit een ander perspectief te kijken en te reageren.
  • Samenspel van de ingrediënten en je passie vertaald naar je eigen verhaal. Leer via de aangereikte technieken om duidelijk de verbinding van je verhaal & je voeding weer te geven.
  • Aan het einde van deze training krijg je de mogelijkheid om je presentatie live te doen. Met als bonus een officieel “Caleidoscoop-Sprekers” certificaat! En dat is nog niet alles! Dit geeft je ook recht op iets heel unieks & speciaals!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
17 juli 2018
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€ 69
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Lisette Heijboer

Locatie

‘t Struweel
Rijksstraatweg 5
Rijsoord, Zuid-Holland 2988 BA Nederland
Website:
http://struweel.com/